Eddie Jones 7 december

Eddie Jones 7 december

Op vrijdag 7 december a.s. komt Eddie Jones, de bondscoach van het Nationale Engelse rugbyteam opnieuw naar Noordwijk.
Bent u zelf actief als rugby trainer en wilt u graag uw kennis verbreden? Meldt het ons dan kunt u actief meedoen aan deze training als assistent bondscoach.

Wat is het programma?
Ontvangst in de kantine van Sportpark Duinwetering is vanaf 13.00 uur. Om 14.00 uur zullen we met Eddie Jones de training aanvangen. Een aansprekend team zal bij ons te gast zijn. U assisteert Eddie Jones als assistent bondscoach.
Vanaf 18.30 uur bent u welkom voor de borrel in het Alexander Hotel. Die avond zal voldoende gelegenheid zijn om vragen te stellen aan Eddie Jones en interactief te discussiëren over alle facetten van het mooie rugbyspel. Tijdens deze avond wordt een 6 gangen walking diner geserveerd. Dat is inclusief de drank (frisdrank, vruchtensappen, bier, wijn, NL gedestilleerd).

Om 23.00 uur zal deze avond eindigen. Eventueel (tegen eigen kosten) kan men nog een drankje nuttigen aan de hotelbar. Wilt u die avond niet meer naar huis rijden en net zoals Eddie Jones in het Alexander Hotel blijven slapen. We hebben een speciale aanbieding voor u. Voor €99,00 pp voor logies en ontbijt. Tevens kunt u dan lekker gaan sporten, zwemmen of welnessen in het naastgelegen sport en welness complex Azzuro. Of natuurlijk een mooie strandwandeling maken en ons mooie dorp Noordwijk verder verkennen. Vermeld u wel ‘arrangement Rugbyclub Invictus) bij uw reservering bij het Alexander Hotel om voor dit speciale tarief in aanmerking te komen.

De kosten voor deze unieke rugbyclinic en training middag en feestelijke inspirerende avond is €125,00 pp. Komt u alleen ’s-avonds dan kan dat natuurlijk ook.
Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Inschrijven kunt u via info@rugbynoordwijk.nl. Laat a.u.b. even weten of u naar de middag + avond komt of alleen naar het avondprogramma.
Pas na betaling van €125,00 op bankrekening NL93 ABNA 08.28.32.67.97 is uw inschrijving pas definitief. De betaling geldt tevens als volgorde van aanmelding.